FAKRO zonwering - de beste bescherming


FAKRO zonwering voor lichtkoepels, platdakramen en daktoetredingsramen zijn in verschillende uitvoeringen en maten te verkrijgen. De zonwering is zowel binnen, als buiten te plaatsen en kent een hoog bedieningsgemak. Lichtkoepelsopmaat.nl levert FAKRO zonwering in vele soorten en kleuren.

Let op! FAKRO zonweringen zijn alleen geschikt voor FAKRO lichtkoepels en Platdakramen.


Voor binnen en buiten

 

Met FAKRO buitenzonwering houdt u de warmte buiten. De eerste warmte wordt direct opgevangen en afgestoten door de zonwering, waardoor warmte geen kans krijgt de ruimte binnen te dringen. Het daglicht daarentegen vindt nog wel steeds zijn weg naar binnen. Met FAKRO buitenzonwering, zoals de AMZ/F Solar en het AMZ/C Z-Wave screen, geniet u van effectieve schaduwwerking.  

Wilt u de zonwering vooral gebruiken ter verduistering, dan is verduisterende FAKRO binnenzonwering een geschikte keus. Met een ARF/D verduisterend rolgordijn kan een ruimte volledig worden verduisterend. Wanneer het rolgordijn gesloten is, wordt alle zonlicht uit de ruimte geweerd. Specifieke eigenschappen van het gebruikte materiaal in combinatie met de speciale afdichting en zijgeleiders zorgen voor complete verduistering. Liever nog wat zonlicht naar binnen? De APF/D honeycomb plissé van FAKRO biedt ook optimale zonwering.

Alle FAKRO zonwering kent een hoog bedieningsgemak en reduceert het binnenkomend zonlicht. De zonwering kan bediend worden met de hand, met een bedieningsstok of elektrisch. Het is zelfs mogelijk om de zonweringen te bedienen met een tablet of smartphone.
 

FAKRO zonwering kopen

 

Wilt u ook optimaal genieten van uw lichtkoepel of platdakraam? Bestel dan nu uw FAKRO zonwering. Perfect passend op alle FAKRO platdakproducten. Na het plaatsen van uw bestelling leveren wij de goederen snel bij u af.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.