FAKRO vlakke lichtkoepels: stijlvol en functioneel


Wordt er een aanbouw of uitbouw aan uw woning geplaatst en bent u nog op zoek naar een oplossing om meer licht te creëren? Met een FAKRO vlakke lichtkoepel haalt u buiten naar binnen. Deze versie koepels heeft namelijk een vlakke glasplaat, waardoor je vrij naar buiten kijkt. Afhankelijk van de gekozen afmeting geeft een FAKRO vlakke lichtkoepel een aanzienlijke hoeveelheid daglicht door.


Alleen het beste is goed genoeg

 

FAKRO levert kwaliteit. Voor het ontwerp van de vlakke lichtkoepels is dan ook enkel gebruik gemaakt van de beste materialen. De geïsoleerde opstand en raamvleugel zijn net als het profiel van PVC gemaakt. Door het gebruik van PVC is een FAKRO vlakke lichtkoepel ook te plaatsen in vochtige ruimtes. PVC absorbeert namelijk geen vocht, is duurzaam en bestand tegen corrosie. Het raam dat in de vlakke lichtkoepel is geplaatst bestaat uit drie lagen en is geluidswerend. Daarnaast heeft een FAKRO vlakke lichtkoepel een hoge thermo-isolerende waarde.

Een FAKRO vlakke lichtkoepel is leverbaar in een vaste uitvoering en met handmatige of elektrische bediening.
 

De aanschaf van een FAKRO vlakke lichtkoepel

 

FAKRO vlakke lichtkoepels zijn in vele maten en uitvoeringen verkrijgbaar. U bestelt ze bij ons gemakkelijk online. Na het plaatsen van uw bestelling, leveren wij zonder verzendkosten de lichtkoepel bij u af. Uiteraard met montagehandleiding, zodat u hem eenvoudig zelf kunt monteren. Waar en wanneer wilt u uw FAKRO lichtkoepel hebben?


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.