FAKRO elektrische lichtkoepels (DEC)


Al jaren worden lichtkoepels gebruikt om ruimtes onder platte daken te voorzien van daglicht. De lichtkoepels van FAKRO zijn samengesteld uit hoogwaardige materialen en geven een aanzienlijke hoeveelheid daglicht door. Daarnaast zijn ze thermisch isoleren en zeer geluidswerend. De elektrische lichtkoepels van FAKRO hebben het voordeel dat ze open kunnen en behalve licht ook lucht de ruimte binnenlaten. Het bedienen van de lichtkoepels gebeurt niet handmatig, maar met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening.


Weergave:
 


Bezig met laden...
  • local_shipping levering aan huis
  • credit_card Betaling achteraf mogelijk
  • headset_mic Advies op Maat
  • local_shipping levering aan huis
  • credit_card Betaling achteraf mogelijk
  • headset_mic Advies op Maat

Diverse uitvoeringen

 

FAKRO elektrische lichtkoepels zijn leverbaar met helder (C) of opaal (M) glas. Het heldere glas is transparant en laat meer licht door dan het opale glas. Als een elektrische lichtkoepel opaal is, dan kan er niet doorheen gekeken worden. Bij een heldere koepel is dit wel het geval. Let daar op wanneer u een elektrische lichtkoepel aanschaft.

Een elektrische lichtkoepel wordt standaard geleverd met een kettingmotor (150 mm), een krachtige voeding, een afstandsbediening en een regensensor ZRD. Daarnaast is de lichtkoepel voorbereid voor montage van een elektrisch verduisterend rolgordijn ARF/D Z-Wave.
 

Elektrische lichtkoepels aan huis geleverd

 

Elektrische lichtkoepels kunnen door u zelf geplaatst worden met hulp van de bijgeleverde montagehandleiding. U kunt er ook voor kiezen gebruik te maken van de EPDM-manchet. Dit is een op maat gemaakt manchet dat gemakkelijk te plaatsen is. Het zorgt voor een hoogwaardige en waterdichte verbinding met de bestaande dakbedekking. Bij alle elektrische lichtkoepels leveren wij geen verzendkosten. U bepaalt zelf de dag en locatie waar wij bezorgen.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.