FAKRO lichtkoepels - geniet van natuurlijk daglicht


Het gemis aan daglicht bij een plat dak, wordt teniet gedaan door een FAKRO lichtkoepel. De lichtkoepel zorgt voor een grote hoeveelheid natuurlijk licht en de mogelijkheid tot ventilatie van de ruimtes onder een plat dak. Een FAKRO lichtkoepel is leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Een opale (M) lichtkoepel heeft als voordeel dat er niet doorheen gekeken kan worden, bij een heldere (C) lichtkoepel geniet u van meer daglicht.


Stijlvol en sterk

 

FAKRO lichtkoepels zijn verkrijgbaar in een vaste uitvoering (DXC) of met handmatige (DMC) of elektrische bediening (DEC). De DXC en DMC modellen zijn eenvoudig te bedienen. Iedere uitvoering kent een koepel van stootvaste polycarbonaat met UV-bescherming, waaronder een raam met veiligheidsbeglazing is gemonteerd. Omdat de lichtkoepels voldoen aan inbraakwerendheid weerstandsklasse II komen ze in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen.    

Het unieke design zorgt ervoor dat FAKRO lichtkoepels tot 14% beter isoleren in vergelijking tot lichtkoepels van andere fabrikanten met vergelijkbare afmetingen. Door te kiezen voor specifieke duurzame materialen zijn FAKRO lichtkoepels ook geschikt voor vochtige ruimtes.
 

Snel een FAKRO lichtkoepel in huis

 

FAKRO lichtkoepels bestelt u bij ons gemakkelijk online. Iedere koepel wordt geleverd met een montagehandleiding, zodat u de koepels zelf kunt monteren. Desgewenst kunt u gebruikmaken van de EPDM-manchet. Wij bezorgen FAKRO lichtkoepels zonder verzendkosten op iedere gewenste dag en locatie. Heeft u tijdens de montage hulp nodig, dan kunt u ons telefonisch bereiken. 


 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.