Het daktoetredingsraam - de perfecte oplossing


Gemakkelijk toegang tot het platte dak? Dat kan met een daktoetredingsraam van FAKRO. Dit raam ziet er optisch hetzelfde uit als de standaard platdakproducten, maar wordt gecombineerd met de mogelijkheid om het platte dak te betreden. Het daktoetredingsraam is leverbaar met lichtkoepel (DRC) en met een vlakke lichtplaat (DRF). Voor welke versie gaat u?


Weergave:
 


Bezig met laden...

Speciale eigenschappen

 

Het daktoetredingsraam beschikt over uitstekende thermo-isolerende waarden en is voorzien van een geïsoleerde opstand van 15 cm. De afwerking is aan de binnenzijde wit van kleur, aan de buitenkant is het daktoetredingsraam voorzien van een raamvleugel van PVC. Deze vleugel opent tot 80º en blijft door gasdrukveren in open positie staan. Zo kunt u niet alleen gemakkelijk naar buiten, maar ook weer naar binnen.

Het daktoetredingsraam kan aan buitenkant voorzien worden van zonwering om bij zonovergoten dagen de warmte buiten te houden. Deze is direct mee te bestellen en wordt geleverd met het daktoetredingsraam.
 

Daktoetredingsraam aanschaffen

 

Een daktoetredingsraam van FAKRO bestelt u gemakkelijk online. Het wordt, zonder verzendkosten, geleverd op de dag en locatie die u wenst. Een daktoetredingsraam is eenvoudig zelf te monteren dankzij de bijgeleverde montagehandleiding en de EPDM-manchet. Heeft u verder nog vragen? Wij zijn altijd telefonisch of per mail bereikbaar.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.