Binnen-zonwering

Optimale zonwering bij lichtkoepels


U overweegt een mooie FAKRO lichtkoepel, maar bent benieuwd welke oplossingen wij bieden bij zonnig weer? Met de mooie zonwering voor lichtkoepels uit ons assortiment voorkomt u dat het binnen te warm wordt. De diverse ARF/D en APF/D binnen zonweringen zijn eenvoudig te monteren op het kozijn van uw FAKRO lichtkoepel en bieden uitstekende bescherming tegen zonlicht.
 

De mooiste modellen

 

FAKRO zonweringen voor lichtkoepels zijn verkrijgbaar als honeycomb plissé en verduisterend rolgordijn. De honeycomb plissé kent een top down-bottom up bediening en is te vergrendelen in elke positie. Het verduisterend rolgordijn wordt elektrisch of handmatig bediend en kan op verschillende posities worden stopgezet. Beide vormen van zonwering verminderen de zoninval door de lichtkoepel. Het verschil tussen beide is dat het verduisterend rolgordijn zorgt voor een bijna complete verduistering, terwijl de honeycomb plissé enkel zorgt voor een aanzienlijke beperking van lichtinval.Specifieke eigenschappen samengevat

 

ARF/D verduisterend rolgordijn
• Uitstekende bescherming tegen zonlicht.
• Nagenoeg complete verduistering van de kamer.
• De ARF/D zonwering wordt bediend met een ZSD bedieningsstok.
• De ARF/D Z-Wave wordt elektrisch bediend.


APF/D honeycomb plissé
• Top down bottom up bediening.
• Te vergrendelen in elke positie.
• Aanzienlijke beperking van lichtinval in de kamer.
• De APF/D zonwering wordt bediend met een ZSD bedieningsstok.
 

Perfecte zonwering voor hoogwaardige lichtkoepels


Zonwering voor lichtkoepels wordt vaak tegelijkertijd met een lichtkoepel besteld. U kunt ze bij ons ook los bestellen. Alle zonwering voor lichtkoepels uit onze collectie past op FAKRO lichtkoepels en platdaken en garandeert optimale bescherming. De zonwering voor lichtkoepels wordt snel en voordelig geleverd en kan door u zelf gemonteerd worden. Bij vragen staan we altijd paraat.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.